06:00 - 18:00

Radio Prime

Den beste musikken - døgnet rundt!

Nettradio »

Aktuelt fra Radio Prime

Artikkelbilde

Årets Prime-kalender er klar!

Ho Ho Ho! Gleeeeedelig *Piiiip* !! Nå går dagene fort mot *Piiip*aften! Det betyr også at Radio Prime presenterer sin nye Adventskalender, hvor du kan vinne premier!

Les mer

Artikkelbilde

- Innbyggerne vil møte bevæpnet politi

I minst fire uker fremover vil du nå møte bevæpnet politi på gatene i Fredrikstad. – Alle  tjenestemenn har pistol i beltet sitt eller på seg, i forhold til uniformert tjeneste, sier politiinspektør og leder av Fellesoperativ enhet John Lunder til Radio Prime.

Les mer

Artikkelbilde

Radiobilene og Radio Prime sprer radioglede

Radio Prime og Radiobilene skal glede folk i Østfold med mer radio. Kjenner du noen i en frisør- eller hudpleiesalong som ønsker en ny fin radio med mange kanaler?

Les mer

 

Sist spilt

Paul Mccartney - Fine Line
20:34 John Martin - Anywhere For You
20:30 Clean Bandit - Real Love
20:27 Lilyjets - Going Blind

Lokale nyheter

2 dager siden

Politiet pågrep omreisende «gull»-selgere

Åtte personer i to utenlandskregistrerte biler ble i formiddag pågrepet av politiet like ved Svinndal. Personene mistenkes for å ha forsøkt stanse andre biler for å selge dem falske gullvarer. Det var i morgentimene i dag at politiet begynte å få tips om personene som prøvde å vinke forbipasserende inn til siden for å bytte påstått gull mot kontanter, både ved Solli og Råde. Til slutt ble de altså tatt i nærheten av Svinndal. Hvis du ser personer om prøver på slike ting så er beskjeden fra politiet klar; ring 02800 med en eneste gang.

3 dager siden

«Ingen» tror på FFK

Ingen av de store bettingselskapene tror FFK ender på topp 3 i årets 1. divisjon. Brann, Sogndal og Sandnes/Ulf er favorittene til å ta medaljene, mens de fleste tror rødbuksene ender på kvalik. Dersom du tror FFK vinner 1. divisjon 2015 får du per i dag rundt 20 ganger pengene igjen.