12:00 - 00:00

Primetime

Den beste musikken

Nettradio » Les mer »

Aktuelt fra Radio Prime

Artikkelbilde

Radiobilene og Radio Prime sprer radioglede

Radio Prime og Radiobilene skal glede folk i Østfold med mer radio. Kjenner du noen i en frisør- eller hudpleiesalong som ønsker en ny fin radio med mange kanaler?

Les mer

Artikkelbilde

Hør BIG ROCK med Åge Sten!

Rocken er, og har alltid vært, viktig. Derfor synes Radio Prime det er veldig morsomt å kunne presentere BIG ROCK med Åge Sten Nilsen – hver fredag kveld på lokalradioen din!

Les mer

Artikkelbilde

Vinn en DAB-radio!

Vi er på DAB, og vil derfor dele ut en DAB-radio til en av våre lyttere. Radioen kan du se øvers i saken.

Les mer

 

Sist spilt

Cliff Richards - Power To All Our Friends
16:24 Maroon 5 - Moves Like Jagger
16:20 John Waite - Missing You
16:16 Eric Clapton - Tears In Heaven

Lokale nyheter

1 dag siden

Stjernen uten istid

Stjernens a-lag har måttet klare seg uten is i Stjernehallen siden tirsdag ettermiddag på grunn av at det legges ny reklame under isen. Det betyr at laget ikke fikk optimalt med istrening foran kampen mot Storhamar som endte 10-1, og heller ikke i ettermiddag er det is tilgjengelig i Stjernehallen. Trener Magnus Sundqvist vil ikke si at dette er en unnskyldning for tapet på Hamar i går, men er klar på at det ikke er holdbart at laget hans ikke får vært på is.

1 dag siden

Tid for vaksine ?

På mandag starter kommunen med å vaksinere utsatte grupper mot influensa. De som vet at de tilhører de såkalte risikogruppene bør være kjappe med å sikre seg vaksine. Kommunen har nemlig trappet kraftig ned på antallet dager hvor tilbudet vil være tilgjengelig, skriver Fredriksstad Blad. Byhallen i rådhuset vil være åpen på mandag, mens Østsiden helsestasjon vil ta i mot de som ønsker vaksine, dagen etter.