00:00 - 08:00

Nattskiftet

Den beste musikken

Nettradio » Les mer »

Aktuelt fra Radio Prime

Artikkelbilde

Radiobilene og Radio Prime sprer radioglede

Radio Prime og Radiobilene skal glede folk i Østfold med mer radio. Kjenner du noen i en frisør- eller hudpleiesalong som ønsker en ny fin radio med mange kanaler?

Les mer

Artikkelbilde

Hør BIG ROCK med Åge Sten!

Rocken er, og har alltid vært, viktig. Derfor synes Radio Prime det er veldig morsomt å kunne presentere BIG ROCK med Åge Sten Nilsen – hver fredag kveld på lokalradioen din!

Les mer

Artikkelbilde

Vinn en DAB-radio!

Vi er på DAB, og vil derfor dele ut en DAB-radio til en av våre lyttere. Radioen kan du se øvers i saken.

Les mer

 

Sist spilt

Katie Melua - Nine Million Bicycles
05:36 Roxette - Queen Of Rain
05:33 Hartzon - Out Of Control (feat. Ingrid)
05:30 Lilyjets - Going Blind

Lokale nyheter

22 timer siden

Kan ikke love mer penger

Under gårsdagens konferanse om radikalisering og voldelig ekstremisme etterlyste flere av Østfolds ordførere mer penger fra Staten til lokale, forebyggende tiltak. Statssekretær Laila Bokhari ved statsministerens kontor, sier til NRK at hun ikke kan love at pengene kommer. Bokhari sier at kommunene må bli flinkere til å bruke hverandre og utveksle kompetanse og erfaringer i kampen mot radikalisering.  

24 timer siden

En god start på arbeidet som må gjøres

Ordfører Jon Ivar Nygård mener gårsdagens konferanse med fokus på radikalisering og voldelig ekstremisme er viktig for å klare å jobbe godt videre. Til Radio Prime sier Nygård at Fredrikstad som kommune trenger påfyll av både ressurser og kompetanse for å klare å bekjempe problemet.