06:00 - 18:00

Radio Prime

Den beste musikken - døgnet rundt!

Nettradio »

Aktuelt fra Radio Prime

Artikkelbilde

Magnus Sundquist om fire år i Stjernen

Magnus Sundquist fikk ikke forlenget sin kontrakt med Stjernen. Etter fire år i klubben er det nå på tide å oppsummere litt og samtidig se litt på fremtiden til både klubben og han selv. Hør hele intervjuet under:

Magnus om fire år i Stjernen

4 dager siden

Les mer

Artikkelbilde

Geir Bakken om lønnspolicy, spillerjakt og mye annet…

Daglig leder Geir Bakken har vært i studio i Frokostradio’n og da snakket vi mye fotball! Hør intervjuet om igjen her.

Les mer

Artikkelbilde

Hvorfor ønsker jegerne blyammunisjon?

Det ser nå ut til at det blir politisk flertall på Stortinget for å igjen tillate bruk av blyammunisjon i Norge. Men hvorfor kjemper jegerne for å få dette tilbake?

Les mer

 

Sist spilt

Tomas Ledin - En Del Av Mitt HjÄrta
06:14 Savage Garden - Truly Madly Deeply
06:10 Lily Allen - The Fear
06:06 Years & Years - King

Lokale nyheter

3 dager siden

Snø og uhell

Det er virkelig vinter i Østfold igjen. Fylket er hvitdekket, og flere steder er det kommet et tosifret antall centimeter med snø. Det er også meldt om flere trafikkuhell. På E18 ved Askimporten havnet en bil på taket i 5-tiden, mens på fylkesvei 21 i Aremark har en tømmerbil kjørt av veien. Den rev med seg et tre. På E18 havnet en bil på taket en kilometers vei fra tollstasjonen ved Ørje ved totiden i natt. Kjør forsiktig!

4 dager siden

Kan bli skole på Bjølstad

Tre steder på gamle FMV og to på Trosvikstranda er de sterke kandidatene til å få ny Frederik II. I mulighetsstudien pekte arkitektene på Bjølstadjordet nær gangbrua. Her ønsker Værste å bygge boliger og eventuelt kjøpesenter, som Fredriksstad Blad skrev lørdag. Fylkesdirektør Egil Frode Olsen opplyser at fylkeskommunen fortsatt har tomten til vurdering for en ny videregående skole. De vil først begrense antallet til noen få kandidater. I neste omgang vil de forhandle om pris, og politikerne vil neppe få et tomteforslag på bordet før til høsten, sier Olsen til avisen.