06:00 - 18:00

Radio Prime

Den beste musikken - døgnet rundt!

Nettradio »

Aktuelt fra Radio Prime

Artikkelbilde

Radiobilene og Radio Prime sprer radioglede

Radio Prime og Radiobilene skal glede folk i Østfold med mer radio. Kjenner du noen i en frisør- eller hudpleiesalong som ønsker en ny fin radio med mange kanaler?

Les mer

Artikkelbilde

Hør BIG ROCK med Åge Sten!

Rocken er, og har alltid vært, viktig. Derfor synes Radio Prime det er veldig morsomt å kunne presentere BIG ROCK med Åge Sten Nilsen – hver fredag kveld på lokalradioen din!

Les mer

Artikkelbilde

Vinn en DAB-radio!

Vi er på DAB, og vil derfor dele ut en DAB-radio til en av våre lyttere. Radioen kan du se øvers i saken.

Les mer

 

Sist spilt

Tommy Nilsson - En Dag
15:06 Eva & The Heartmaker - Told You
15:02 Justin Timberlake - Rock Your Body
14:59 Eva Dahlgren - Vem TÄnder StjÄrnorna

Lokale nyheter

2 dager siden

Penger til IJ og Litteraturhuset

I nesten tre uker har regjeringspartiene og KrF og Venstre kjempet for å bli enige om neste års budsjett. Natt til fredag ble de parlamentariske lederne enige om en endelig budsjettskisse melder NRK Østfold. Institutt for Journalistikk i Fredrikstad har fått 1,5 millioner kroner, mens Litteraturhuset i Fredrikstad har fått en halv million kroner. Ingen av disse hadde fått noe i regjeringens forslag til statsbudsjett. Bypakka for Nedre Glomma-regionen får 16,25 millioner kroner mer etter at regjeringen og sentrumspartiene ble enige. Det betyr at regionen til sammen får 66,25 millioner kroner. Ifølge Trond Svandal, leder i Fredrikstad Venstre, kommer mye av disse pengene til å gå til bedre busstransport i Nedre Glomma-området.

2 dager siden

Ny strid om Frevar-utbyttet

Det er politisk uenighet om hvor mye utbytte som skal hentes fra FREVAR neste år. Flertallspartiene vil hente ut 7,5 millioner i utbytte fra Frevar neste år, og de borgerlige partiene seks millioner melder FB. Gjennom en tiårsperiode, fra 2002 til 2012, overførte Frevar rundt 150 millioner kroner til kommunekassen. Men etter det kraftige fallet i avfallsprisene fikk selskapet røde tall i 2013. Utsiktene for 2014 er bedre, men det blir tøft å skaffe et større overskudd. Peter Kuran (H) mente det måtte holde å ta ut seks millioner kr i 2015 og i hvert av de påfølgende årene. Flertallspartiene holder fast ved rådmann Ole Petter Finess` anbefaling om å legge inn et utbytte på 7,5 millioner. Det melder dagens avis.