06:00 - 10:00

God morgen!

Lokal morgensending (L)

Nettradio » Les mer »

Aktuelt fra Radio Prime

Artikkelbilde

Årets Prime-kalender er klar!

Ho Ho Ho! Gleeeeedelig *Piiiip* !! Nå går dagene fort mot *Piiip*aften! Det betyr også at Radio Prime presenterer sin nye Adventskalender, hvor du kan vinne premier!

Les mer

Artikkelbilde

- Innbyggerne vil møte bevæpnet politi

I minst fire uker fremover vil du nå møte bevæpnet politi på gatene i Fredrikstad. – Alle  tjenestemenn har pistol i beltet sitt eller på seg, i forhold til uniformert tjeneste, sier politiinspektør og leder av Fellesoperativ enhet John Lunder til Radio Prime.

Les mer

Artikkelbilde

Radiobilene og Radio Prime sprer radioglede

Radio Prime og Radiobilene skal glede folk i Østfold med mer radio. Kjenner du noen i en frisør- eller hudpleiesalong som ønsker en ny fin radio med mange kanaler?

Les mer

 

Sist spilt

U2 - Every Breaking Wave
08:02 Paul Mccartney - Wonderful X-mas Time
07:56 Ina Wroldsen - Aliens (her Er Jeg)
07:47 Maroon 5 - Misery

Lokale nyheter

2 timer siden

Åpner for fredagskamper

Det kan bli opptil ti fredagskamper per sesong i Premier League fra 2016, dersom ledelsen i ligaen får det som de vil i den kommende tv-avtalen. Britiske The Guardian skriver at fredagskamper var vanlig i England før Premier League ble innført i 1992, før det sendte både BBC og ITV tv-kamper på fredager. Tv-rettigheter er god butikk for klubbene på øverste nivå i England, den nåværende treårsavtalen har en verdi på hele 5,5 milliarder pund.

2 timer siden

Satser på kameratredning for å forebygge overdoser

Sykehuset Østfold håper antallet overdosedødsfall vil redusere, blant annet ved at man tilbyr kursing i livreddende førstehjelp til rusavhengige. Magne Ingvaldsen som leder seksjon for avgiftning og kartlegging, sier til sykehusets nettsider at rusmisbrukere ofte er de første til å oppdage et overdosetilfelle. Derfor kan grunnleggende førstehjelp utgjøre en forskjell på liv og død. En kriseplan for å hindre tilbakefall er også en del av tiltakspakken, skriver Fredriksstad Blad.