10:00 - 14:00

Primetime

med Trond Henriksen (L)

Nettradio » Les mer »

Aktuelt fra Radio Prime

Artikkelbilde

Politimann: – Hva har du røyka i dag?

Anitha Ervik har funksjonshemning i ansiktet og det ga en ubehagelig opplevelse med politiet i går ettermiddag. Det er sårende når politimannen sier; – Hva har du røyka i dag?

Les mer

Artikkelbilde

Urettferdig av kommunen å sparke oss

Eva Grimsrud er en av 65 som nå kjemper for å beholde jobben sin etter kommunens oppsigelser. – Dette er veldig urettferdig og hvem kan forstå det når kommunen bruker så mange vikarer? Bare på min arbeidsplass, Ostunet Samlokaliserte Bolig, er det brukt 157 vikarvakter de siste 7 ukene, sier hun til Radio Prime.

Les mer

Filmanmeldelse: Hobbitten: Femhærerslaget

Triologien om Bilbo og gjengen fortsetter i det avsluttende kapittelet “Femhærerslaget”.

Les mer

Artikkelbilde

Årets Prime-kalender er klar!

Ho Ho Ho! Gleeeeedelig *Piiiip* !! Nå går dagene fort mot *Piiip*aften! Det betyr også at Radio Prime presenterer sin nye Adventskalender, hvor du kan vinne premier!

Les mer

Artikkelbilde

Ønsker forsoning med beboerne på Kringsjå

Erlend Eng Kristiansen fra Halden Arkitektkontor sier at det som startet som en solskinnshistorie har eskalert til å bli en trist historie. Han har vært arkitekt for beboerne fra Erlandsen som ønsker å flytte inn i den gamle direktørboligen på Kringsjå.

Les mer

 

Sist spilt

Calvin Harris - Outside
13:01 Dum Dum Boys - Stjernesludd
12:55 Sinead O´connor - Nothing Compares To You
12:51 Slade - My Oh My

Lokale nyheter

2 timer siden

Tons of Rock får kulturstøtte

Kulturrådet har fordelt til sammen 47,4 millioner kroner til 111 musikkfestivaler for 2015. Tons of Rock i Østfold, Smieøyafestivalen i Telemark og Livestock-festivalen i Hedmark får støtte fra festivalordningen for første gang. Tons of Rock får 100.000 kroner, skriver NRK Østfold

7 timer siden

Hundre nye soningsplasser ved Halden Fengsel

Halden fengsel får hundre av regjeringens 650 nye fengselsplasser, når Stortingsmeldingen om Kriminalomsorgen legges fram i dag. I tillegg til 100 nye plasser i Halden, anbefaler stortingsmeldingen like mange plasser ved Skien fengsel, Bergen fengsel og opp til 50 plasser ved Åna fengsel. Ulf Leirstein i Stortingets justiskomite sier til NRK at byggingen ved Halden Fengsel kan være i gang tidlig neste år.