06:00 - 18:00

Radio Prime

Den beste musikken - døgnet rundt!

Nettradio »

Aktuelt fra Radio Prime

Artikkelbilde

Voldsomt gullran i Halden

Klokken 16:00 ble det meldt om ran av gullsmed i Storgata i Halden. To menn skal ha løpt fra stedet. Ifølge politiet er de to lyse i huden, høye og mørke. De skal være omtrent 30 år og løpt fra stedet med en stor sort bag. Store politistyrker med hunder har søkt rundt St. Peter kirken hvor ranerne skal ha løpt på hver sin side uten resultat.

Les mer

Artikkelbilde

Første kvinnelige ordførerkandidat

Det overrasket sikkert mange at lederen for Fagforbundet i Halden & Aremark, Kirsti Rørmyr, er valgt som ordførerkandidat for Arbeiderpartiet til neste års kommunevalg.

Les mer

Artikkelbilde

Radiobilene og Radio Prime sprer radioglede

Radio Prime og Radiobilene skal glede folk i Østfold med mer radio. Kjenner du noen i en frisør- eller hudpleiesalong som ønsker en ny fin radio med mange kanaler?

Les mer

Artikkelbilde

Erlandsen Conditori til Stortinget

Stortingsrepresentantene fra FRP, Erlend Wiborg og Ulf Leirstein, var på Erlandsen Conditori for å lytte til støttegruppens argumenter. Leder for støttegruppen Randi Ben Butcher sier til Radio Prime at det var et «matnyttig» møte som nå medfører at saken vil bli diskutert i Stortinget.

Les mer

Artikkelbilde

Lett å telle feil i kampens hete

Ordfører Thor Edquist er oppgitt over at det ikke kom noen løsning på Blåseensemblet i gårsdagens kommunestyremøte. Det var stemmen fra en Venstre representant som skapte frustrasjon i gårsdagens møte.

Les mer

 

Sist spilt

Bryan Adams - Have You Ever Really Loved A Woman
05:15 Kylie Minogue - On A Night Like This
05:12 Patrik Isaksson - Du Som Tog Mitt HjÄrta
05:08 Iggy Azalea - Black Widow

Lokale nyheter

2 dager siden

Laveste sosialsatsene i landet

Halden har de laveste sosialhjelpssatsene i landet. En enslig person får 4.000 kroner til livsopphold. Støtten har kun økt med 148 kroner på 21 år. Den veiledende satsen er 5.600 kroner.Halden ligger 30 prosent under veiledende satser, og 50 prosent under for ungdommer som ikke er i aktivitet. Nå har Fylkesmannen i Østfold hatt tilsyn med NAV Halden. Revisjonsleder Nina Westby Evensen sier til NRK at det er fare for at det blir gjort feil systematisk. Risikoen for at folk skal få for lite hjelp eller feil hjelp er så stor at NAV i Halden må rette på dette, sier hun til NRK. NAV-leder Astrid Nordstrand tar kritikken til etterretning og har tidligere sagt til Radio Prime at hun ønsker seg en økning til jul. Ordfører Thor Edquist sier at i den økonomiske situasjonen Halden er, så har vi ikke mulighet til å øke utgiftene til noe som helst.

2 dager siden

Ransmann bet kvinne

Natt til torsdag ble en 19 år gammel kvinne utsatt for et ran på åpen gate i Halden sentrum. Kvinnen ble fraranet sin mobiltelefon av en ukjent mann. Fungerende krimsjef Vidar Andersen ved Halden politistasjon, sier til HA at det oppsto en fysisk konfrontasjon som endte med at gjerningspersonen bet kvinnen i fingrene slik at hun begynte å blø, før mannen løp fra stedet, Ranet skjedde rundt klokken 02:45 natt til torsdag og politiet ber nå vitner som har sett noe om å melde seg.