00:00 - 07:00

Nattskiftet

Den beste musikken

Nettradio » Les mer »

Aktuelt fra Radio Prime

Artikkelbilde

Voldsomt gullran i Halden

Klokken 16:00 ble det meldt om ran av gullsmed i Storgata i Halden. To menn skal ha løpt fra stedet. Ifølge politiet er de to lyse i huden, høye og mørke. De skal være omtrent 30 år og løpt fra stedet med en stor sort bag. Store politistyrker med hunder har søkt rundt St. Peter kirken hvor ranerne skal ha løpt på hver sin side uten resultat.

Les mer

Artikkelbilde

Første kvinnelige ordførerkandidat

Det overrasket sikkert mange at lederen for Fagforbundet i Halden & Aremark, Kirsti Rørmyr, er valgt som ordførerkandidat for Arbeiderpartiet til neste års kommunevalg.

Les mer

Artikkelbilde

Radiobilene og Radio Prime sprer radioglede

Radio Prime og Radiobilene skal glede folk i Østfold med mer radio. Kjenner du noen i en frisør- eller hudpleiesalong som ønsker en ny fin radio med mange kanaler?

Les mer

Artikkelbilde

Erlandsen Conditori til Stortinget

Stortingsrepresentantene fra FRP, Erlend Wiborg og Ulf Leirstein, var på Erlandsen Conditori for å lytte til støttegruppens argumenter. Leder for støttegruppen Randi Ben Butcher sier til Radio Prime at det var et «matnyttig» møte som nå medfører at saken vil bli diskutert i Stortinget.

Les mer

Artikkelbilde

Lett å telle feil i kampens hete

Ordfører Thor Edquist er oppgitt over at det ikke kom noen løsning på Blåseensemblet i gårsdagens kommunestyremøte. Det var stemmen fra en Venstre representant som skapte frustrasjon i gårsdagens møte.

Les mer

 

Sist spilt

10:07 Milky Chance - Stolen Dance
09:53 Nick Kamen - I Promised Myself
09:38 The Pierces - Love You More
09:30 Gabrielle - Out Of Reach

Lokale nyheter

16 timer siden

Seigmen til Tons of Rock

En sjeldenhet er på vei til neste års Tons of Rock. Festivalsjef Svein Bjørge bekrefter at Seigmen har takket ja til invitasjonen og sier til HA at dette kan fort bli et av høydepunktene på neste års festival. - Seigmen er et legendarisk norsk band og vi vet at de er helt eksepsjonelt gode live. Han tror at Seigmen kan trekke et bredere publikum til Fredriksten festning. - De trekker et veldig bredt publikum fordi de er oppfattet som et tradisjonelt rockeband, men alle metallfans har også et veldig nært forhold til Seigmen, sier Bjørge til ha-halden.no.

16 timer siden

Merforbuk på over tre millioner i september

Økonomirapporten for september viser at kommunen går mot et merforbruk på i overkant av tre millioner kroner. Og det kan bli større. Årsaken er først og fremst at skatteinntektene svikter. Det er problem Halden deler med resten av Kommune-Norge, og rådmannen har tidligere justert ned sine prognoser med over 11 millioner. Dersom svikten fortsetter, frykter rådmannen at kommunen får en smell på ytterligere to-tre millioner. – Det jobbes intenst med å redusere det mulige merforbruket, men det er et faktum at det er kort tid igjen av året, og at balansen av den grunn ikke lenger kan omtales som skjør, skriver rådmannen i sin rapport. – For å komme nærmest mulig balanse ved utgangen av året vil rådmannen fortsatt ha fokus på budsjettdisiplin og strenge prioriteringer innenfor sine fullmakter, står det å lese i økonomirapporten for september.