10:00 - 14:00

Primetime

med Trond Henriksen (L)

Nettradio » Les mer »

Aktuelt fra Radio Prime

Artikkelbilde

- Gjør vi noe, gjør vi det ordentlig!

Det sier Marita Rognøy som eier Den Gamle Kommandant, og også selskapet Rognøy Produksjon.

Les mer

Artikkelbilde

Vi skal lage en sommerhit

Ole (32) har vært fast inventar i norske fengsel de siste 10-12 årene. Så bestemte han seg for å forandre det hele med å lage en sommerhit etter et veddemål med NRK. Her kan du høre resultatet.

Les mer

Artikkelbilde

Erlandsen trenger en driveverdig fremdriftsplan

Den største eieren av Dagtia A/S, som driver Erlandsens Conditori, er HBAF. Det er et allmennyttig fond som prioriterer bl.a. integreringstiltak og psykisk utviklingshemmede. Styreleder Anne Birgitte Fossum, sier til Radio Prime, at hun ikke tror fondet ikke vil støtte Erlandsen videre, hvis det ikke legges frem en driveverdig fremdriftsplan.

Les mer

Artikkelbilde

Klar for giftemål, rettssaker og valgkamp

Det blir en heftig sommer for lederen av Fagforbundet i Halden og ordførerkandidaten til Arbeiderpartiet. Hun skal gifte seg, forberede rettssakene mot kommunen og gjennom en krevende valgkamp. Kirsti Rørmyr møtte Trond Henriksen til et ”Politisk avhør” som frokostgjest.

Les mer

Artikkelbilde

Vi er blitt mer egoistiske

Hilde Kristin Hannestad Tveter, er prest i Metodistkirken i Halden. Jo bedre vi har det, mindre villig er vi til å dele, sier hun.

Les mer

 

Sist spilt

John Lennon - Imagine
11:13 Janet Jackson - Someone To Call My Lover
11:10 Prince - Raspberry Beret
11:05 Ne-yo - Time Of Our Lives

Lokale nyheter

3 dager siden

Lønnskuttet i HTH oppheves

Klubbleder Erlend Lund I Halden Topphåndball kunne igår overrekke lagets spillere og øvrige stab at lønnskuttet som ble instegert rett før nyttår er opphevet. Dette skriver HA. Lund forteller at klubben nå er over den verste kneika økonomisk, mye takket være spillergruppa selv. HTHs storskytter Lars Jakobsen sier at han er gledelig overrasket over at situasjonen han trodde skulle vare ut sesongen, nå er over. Dette var veldig gode nyheter å få, aller mest med tanke på klubbens framtid, sier han til lokalavisa.

3 dager siden

Erlandsen trenger en driveverdig fremdriftsplan

Den største eieren av Dagtia A/S, som driver Erlandsens Conditori, er Helle Bennetts Almennyttige Fond (HBFA) . Det er et allmennyttig fond som prioriterer bl.a. integreringstiltak og psykisk utviklingshemmede. Styreleder Anne Birgitte Fossum, sier til Radio Prime, at hun ikke tror fondet ikke vil støtte Erlandsen videre, hvis det ikke legges frem en driveverdig fremdriftsplan. På spørsmål om hvorfor ikke fondet har gått inn med mer penger når Erlandsen har slitt økonomisk, er svaret at de ønsker en fremdriftsplan. Hun kan bekrefte at de nå har mottatt en slik plan fra Dagtia A/S, men vil ikke kommentere noen avgjørelse. Hun har liten tro på at fondet vil støtte prosjektet, hvis det ikke lar seg økonomisk drive.