06:00 - 18:00

Radio Prime

Den beste musikken - døgnet rundt!

Nettradio »

Aktuelt fra Radio Prime

Artikkelbilde

Bokdebutant Reidar O. Nordsjø

«Fra Søndagsskolen til Gutteskolen» er tittelen på Nordsjø’s mer eller mindre selvbiografiske bok.

Les mer

Artikkelbilde

Shopping & Champagne

Winnie Gjerdalen er hotellsjef på ærverdige Grand Hotel i Halden. 

Les mer

Artikkelbilde

Erlandsen hyllet på Stortinget

Det var et enstemmig Storting som hyllet Erlandsens Conditori etter dagens interpellasjon fra representanten Erlend Wiborg til arbeids- og sosialministeren. Det handler om å tenke nytt, det handler om ikke å se hindringene, men å se mulighetene, sa Wiborg fra talerstolen, tydelig rettet mot Halden kommune.

Les mer

Artikkelbilde

Gratis lunsj til arbeidskollegene?

Radio Prime og Grotten fortsetter også denne sesongen med Gratis lunsj på din arbeidsplass. Vi ønsker herved at DU skal invitere dine kolleger på en lunsj. Haakon-Selmer Olsen vil personlig servere deg og dine kolleger på arbeidsplassen med en god og variert lunsj førstkommende fredag. 21. november.

Les mer

Artikkelbilde

Veien til jobb

Katrine Kjexrud og Alexander König var dagens ettermiddagsgjester og snakket om en gruppe engasjerte ungdommer som har startet et ungdoms-foretak i Halden, som heter Veien til jobb. Et samarbeid med Din Utvikling og Nav.

Les mer

 

Sist spilt

Bruno Mars - When I Was Your Man
21:35 Coldplay - Clocks
21:32 Mkto - Classic
21:28 Marion Ravn - The Minute

Lokale nyheter

2 dager siden

100 millioner mer til Intercity-triangelet

I nesten tre uker har regjeringspartiene og KrF og Venstre kjempet for å bli enige om neste års budsjett. Natt til fredag ble de parlamentariske lederne enige om en endelig budsjettskisse.Til å planlegge Intercity-triangelet, togforbindelsen Skien, Lillehammer og Halden, er det i statsbudsjettet nå satt av 640 millioner kroner. Det er 100 millioner mer enn regjeringen hadde foreslått. Ambisjonen er at triangelet skal være ferdig utbygd innen 2030, skriver NRK Østfold.

2 dager siden

Null toleranse til mobbing

Hovedutvalg for undervisning og oppvekst var samstemmige i at Halden-skolen skal vise null toleranse i forhold til mobbing. – Men hver av oss bør også tenke over hva vi snakker om hjemme, hvordan vi snakker om andre og hvilke holdninger barna lærer på den måten, sa Øystein Lillås (KrF). Lars Pedersen Due fra AP sa tilføyende at man også burde være oppmerksom på hva vi ler av på TV eller skriver i kommentarfelt på sosiale medier. Kommunalsjef Jane S. Aurlien gjentok det hun uttalte til HA torsdag at det kreves kontinuerlig og systematisk jobbing for å oppnå den nulltoleransen Halden har vedtatt, og at vi trenger tydelige voksne som setter grenser.