06:00 - 00:00

Primetime

Den beste musikken - døgnet rundt!

Nettradio »

Aktuelt fra Radio Prime

Artikkelbilde

Deler ut 12 reiser til Tyrkia

Det tyrkiske (ottomanske) kjøkken regnes som et av de mest innflytelsesrike i verden. I Halden har vi fått kjennskap til denne matkulturen gjennom Sultan Palace. Dagligleder, Baris Erman, er så fornøyd med haldenserne, at han i forbindelse ett års dagen til restauranten, deler ut 12 charterreiser til Tyrkia.

Les mer

Artikkelbilde

Lyst på gratis lunsj?

Radio Prime og Grotten fortsetter også i 2015 med gratis lunsj på din arbeidsplass. Vi ønsker at DU skal invitere dine kolleger på en lunsj. Haakon-Selmer Olsen vil personlig servere deg og dine kolleger på arbeidsplassen med en god og variert lunsj førstkommende fredag 13. februar.

Les mer

Artikkelbilde

Venstre er ikke helt fornøyd med innsatsen

Venstre sin leder i Halden, Geir Helge Sandsmark, er ikke helt fornøyd med innsatsen de 40 månedene ved makten. – Vi kunne ha kommet lengre for å rydde opp i overforbruket. Men jeg er ganske godt fornøyd med det vi har fått til innenfor rammene, sier han til Radio Prime.

Les mer

Artikkelbilde

Sentrumsplanen: Nå kan du være med å fargelegge!

I neste uke flytter Espen Sørås kontoret til gågata – nærmere bestemt i lokalene til bokhandler Andersen. 

Les mer

Artikkelbilde

Supercraft: med synth i hjertet

Frokostgjesten idag er Thomas Hansen, vokalist/låtskriver i Supercraft.

Les mer

 

Sist spilt

Tina Turner - Nutbush City Limits
06:11 Spin Doctors - Two Princes
06:06 Madonna - Rebel Heart
06:02 Tiffany - I Think We´re Alone Now

Lokale nyheter

1 dag siden

Flere «Red Bull»-tyver tatt i Sverige

Svensk politi opplever at tyveri av energidrikke og brus blir stadig mer populært – og mye av tyvgodset ser ut til å være på vei til Norge for videresalg. Onsdag denne uken ble to personer stanset av politiet på E6 like ved grensen, etter at de hadde stukket av med drikke for 1500 svenske kroner fra en butikk i Strömstad. Det skriver Bohusläningen. De erkjente forholdet da de ble tatt, og føyer seg dermed inn i rekken av energidrikke-tyver. Nylig ble fire andre tatt for å ha stjålet drikke for 40.000 kroner.

1 dag siden

Fylkesscenen lagt på is

Tross politisk flertall i fylket, lang tid med planlegging, og nær 8 millioner kroner brukt på arbeidet, er fylkesscenen i Fredrikstad lagt på is. Det er klart etter at et enstemmig fylkesting i går vedtok at intensjonsavtalen med Værste skal avvikles, melder NRK. Det er videre enighet om at det ikke skal søkes om midler over statsbudsjettet i år, men at det kan bli aktuelt å søke igjen i 2016.